Telefon

+36205353935

E-mail

everkita@everkita.com

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek

Veress Éva vagyok, kétgyermekes anya. Fontos számomra a folyamatos tanulás, önfejlesztés, a pillanat megélése. Szeretek új dolgokat fölfedezni, segíteni, nem félek a változástól.

Egyik kedvenc idézetem Maja Angelontól:

HA VALAMIT NEM SZERETSZ, VÁLTOZTASS RAJTA! HA VÁLTOZTATNI NEM TUDSZ, VÁLTOZTASS AZON, AHOGY GONDOLKODSZ RÓLA

Életemet végigkísérte a másokért tenni akarás érzése, ezért is kezdtem el tanulmányaimat a segítő szakmában, és ezen a területen helyezkedtem el. 17 évig dolgoztam a gyermekvédelemben. Tanulmányaim során a pszichológia alapjaival is volt szerencsém megismerkedni, továbbá kineziológiai ismeretekre is szert tettem. Munkám során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem a különböző élethelyzetben élő, különböző nehézségekkel küzdő családokkal, gyermekekkel, az egyéni- vagy csoportos munka folyamán. Ezen a területen azonban a segítségnyújtás sajnos eléggé behatárolt – a gyermekvédelemben használt törvények előírása mentén. Ezért választottam ezt az utat, hogy mint coach, mediátor és művészetterapeuta adjak útmutatást, támogatást, teljesen más, új módszerekkel a kezemben, melyekkel szeretnék segíteni a hozzám fordulóknak.  

A munkám legjobb pillanata, amikor a mentorálásommal valaki felfedezi azt, hogy milyen remekül működik a kreatív énje. A résztvevők felfedezhetik azt, hogy nincs szükségük különösebb készségre ahhoz, hogy élvezhessék a művészet előnyeit és az alkotás szépségeit, örömeit, melyeket bármilyen cél eléréséhez használni tudnak (pl. érzelmeik kifejezésére, megküzdési képességek megszerzésére, trauma, veszteség feldolgozására…).

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán képzőművészet-terápia végzettséget szereztem 2020-ban.

A coaching és a mediáció során vagy mellett – ha aktuális és szükséges – akkor a munkatapasztalataim birtokában szívesen adok tájékoztatást gyermekvédelmi ügyekben.

Keressen bizalommal: Veress Éva

Aktuális: BlotART és Könyvművészet