Veress Éva – BEMUTATKOZÁS

Veress Éva

Veress Éva vagyok, kétgyermekes anya. Fontos számomra a folyamatos tanulás, önfejlesztés, a pillanat megélése. Szeretek új dolgokat fölfedezni, segíteni, nem félek a változástól.

Egyik kedvenc idézetem Maja Angelontól:

HA VALAMIT NEM SZERETSZ, VÁLTOZTASS RAJTA! HA VÁLTOZTATNI NEM TUDSZ, VÁLTOZTASS AZON, AHOGY GONDOLKODSZ RÓLA

Életemet végigkísérte a másokért tenni akarás érzése, ezért is kezdtem el tanulmányaimat a segítő szakmában, és ezen a területen helyezkedtem el. 17 évig dolgoztam a gyermekvédelemben (gyermekjóléti központban és gyámhivatalban). Tanulmányaim során a pszichológia alapjaival is volt szerencsém megismerkedni, továbbá kineziológiai ismeretekre is szert tettem. Munkám során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem a különböző élethelyzetben élő, különböző nehézségekkel küzdő családokkal, gyermekekkel, az egyéni vagy csoportos munka folyamán. Ezen a területen azonban a segítségnyújtás sajnos eléggé behatárolt – a gyermekvédelemben használt törvények előírása mentén. Ezért választottam ezt az utat, hogy mint coach és mediátor adjak útmutatást, támogatást, teljesen más, új módszerekkel a kezemben, mellyel szeretnék segíteni a hozzám fordulóknak.  

A Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán képzőművészet-terápia végzettséget szereztem 2020-ban.

A coaching és a mediáció során vagy mellett – ha aktuális és szükséges – akkor a munkatapasztalataim birtokában szívesen adok tájékoztatást gyermekvédelmi ügyekben.

Keressen bizalommal: Veress Éva

Aktuális: