Telefon

+36205353935

E-mail

everkita@everkita.com

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek

Olyan alkotó csoportra – műhelymunkára – hívogatom az általános iskolába járó gyermekeket, amely kikapcsolódást nyújt, fejleszti a kreativitását, összhangba hozza az agyféltekék (jobb és bal) munkáját, ezáltal koncentráltabb és figyelmesebb lesz, finommotorikája fejlődik. A foglalkozások során – mivel csoportban történik az alkotói folyamat – a gyermekek alkalmazkodási képessége erősödik. Ezt segíti a műhelynapokon alkalmazott technikák, melyek elsősorban képzőművészeti (rajzolás, festés) elemekből állnak, és mint minden kreatív foglalkozás végzése során, felbukkanhatnak önismereti tartalmak. Ezeket – aki szeretné – megoszthatja, de nem kötelező.

Nem szükséges rajztudás, nem ezen van a hangsúly, hanem az alkotás folyamatán, az érzésen és ahogyan „kreál” a gyermek.

Vezeti: Veress Éva (coach, mediátor, szociálpedagógus szakember, művészetterapeuta jelölt)

Elérhetőség: 06-20-535-3935 ill.
www.everkita.com

Időpontok:

2019. július 22 – 26.,

2019. július 29 – augusztus 2.,

2019. augusztus 12 – 16.

Helyszín: Zuglói Cserepesház, 1144 Budapest, Vezér u. 28/b

Jelentkezés: Jelentkezés 2019. május 3-től folyamatosan, kitöltött jelentkezési lappal. A csoport maximális létszáma: 10 fő

Részvételi díj: 19.900 Ft / 5 nap

Befizetés két részletben is lehetséges. Első befizetés jelentkezéskor, a második részlet az első találkozáskor, készpénzes fizetéssel.

Műhelynapok napirendje:

  • a foglalkozások 8:00 – 16:00 óráig tartanak, ügyelet (szükség esetén) 7:30 – 8:00-ig, és 16:00 – 16:30-ig
  • délelőtti és a délutáni foglalkozások során egy-egy alkotást (kinti környezetbe is kimegyünk majd alkotni) készítünk közösen, a foglalkozások között rövid játékok és – kineziológiai – mozgásos gyakorlatok vannak, melyek a sok ülés után ismét felfrissítik a gyermekeket
  • 12:00 – 13:00 között ebéd és szabad foglalkozás (kinti- vagy benti programmal: pl. játszóterezés – korcsoport függvénye, társasozás)

Minden szükséges eszközt biztosítok.

Értékes tárgyakért felelősséget nem vállalunk! Kérem, hogy a gyermekek kényelmes, időjárásnak megfelelő öltözékben legyenek, és hozzanak magukkal innivalót és hideg élelmet is (étkezést nem biztosítunk, a Cserepesházban büfé működik, ahol melegszendvicset is lehet vásárolni).

A nyári foglalkozások részletes programjával kapcsolatos kérdésekben szívesen állok rendelkezésükre.

https://www.everkita.com/nyari-program-kreator-muhelynapok/jelentkezesi_lap/

Megosztás:
fb-share-icon

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük