Telefon

+36205353935

E-mail

everkita@everkita.com

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek

A művészetterápia és a coaching üléseknek nem kell hagyományos módon, a megszokott helyszínen történnie, ahogyan azt az esetek többségében megszoktuk vagy elvárjuk.

Mivel mindannyian különbözőek vagyunk, így a foglalkozásokhoz, segítő tanácsadáshoz való hozzáállásunk is eltérő. Ami működik az egyik embernél, a másiknál nem biztos. Ezért van lehetőség arra, hogy nemcsak egy zárt térben, teremben, hanem kinti környezetben, ” terepen ” is kipróbálhatják ennek előnyeit, mivel ez másfajta stimulációt, perspektívát kínál felnőtteknek és gyermekeknek is.

Ezeken a más helyszíneken történő alkalmakat előre megbeszéljük, közösen egyeztetünk.

Lehetőség van egyéni, családi, párkapcsolati konzultációra is. A mindennapi nehézségekkel való szembenézést, akadályt elháríthatjuk kreatív „terápia” segítségével is. De természetesen ha úgy érzi, közelebb áll Önhöz a hagyományos módszer, a tanácsadás, irányított kérdések, beszélgetések, akkor ezt is választhatja. A lényeg, hogy működjön Önnél!

Munkám során arra törekszem, hogy a hozzám fordulókhoz legközelebb álló technikákat, módszereket alkalmazzam a hatékony segítség érdekében.

Várom Szeretettel!