Telefon

+36205353935

E-mail

everkita@everkita.com

Nyitvatartási idő

Hétfő - Péntek

Segít a sebezhetőbb gyermekek önbizalmának növelésében, mely számukra különösen fontos.

Sajátos nevelési igényű gyermek/tanuló, tanulási, viselkedési, beilleszkedési nehézségekkel küzdő gyermekek részére komplex alternatív, fejlesztő foglalkozás, melyben a gyermek fejleszthetősége szempontjából azon technikákat helyezem előtérbe, melyhez a gyermek a lehető legjobban tud kapcsolódni (pl. képzőművészeti, zenei inspiráció, mese és kineziológiai/mozgásos elemek …).

A foglalkozások során javulás tapasztalható az olvasásban, a szöveg megértésében, az írás, a testi koordináció terén is. CÉL: koncentráció, figyelem fejlesztése, az írott szövegek megértése, jobb- bal agyféltek összehangolása. Ezekre az összehangolt munkákra a látás, hallás és a megértés miatt van szükség. A fejlesztést kinti környezetben is folytatom, mivel számos inger elvonhatja itt is a gyermekek figyelmét, emiatt fontos, hogy ebben a közegben is gyakoroljuk a technikákat, nemcsak egy zárt térben.

A szülöknek folyamatos visszajelzést adok arról, hogy mi történik.

Tapasztalataim alapján úgy gondolom, hogy akkor fog működni bármilyen kívülről jövő segítségadás, ha a gyerek( a szülővel együtt) motivált ebben és Ő maga is szeretne ezen változtatni vagy legalább esélyt adni magának. Ne csak kényszernek, nyomásnak élje meg.

Fontosnak tartom azt, hogy a változás, fejlődés csakis úgy tud bekövetkezni, ha szoros az együttműködés és ha ebben a folyamatban mind a szülő, mint a gyermek is motivált

Fontos az is, hogy ki áll a segítő oldalon, csak azzal tud fejlődni, haladni, elfogadni, befogadni, változni, akiben bízik,  ahol kialakul a bizalmi légkör és aki pozitív rezgést bocsájt felé és ez vissza is igaz.

Hogy legyen egy első benyomás, az első 0. alkalmat díjmenetesen tudom felajánlani. Ezen alkalommal kérem, hogy valamelyik szülő és a gyermek is vegyen részt.

Egyéni és mini csoportban is.

Jelentkezni egész évben folyamatosan lehet.

A foglalkozás időtartama max.: 60 perc/ 5.500 Ft

Helyszín : CSEREPESHÁZ, XIV. kerület, 1144 Budapest, Vezér u. 28/b.

Várom Szeretettel!

Veress Éva, 06-20-535-3935, everkita@everkita.com

Megosztás:
fb-share-icon

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük